Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Korppujauho 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g90kcal0g8.8g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035