Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g47kcal0g3.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943