Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g1.2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal1.4g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.7g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g152kcal12.1g1.7g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206