Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g2.7g7.5kcal0.5g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g1.5g5.4kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g27kcal1.4g2.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.7g1.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g239kcal12.5g19.6g10.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913