Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1.3g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1.3g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal1.2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.6g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g113kcal10.7g3.6g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235