Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal0.6g2g1.6g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.3g1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g211kcal5.4g17.9g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197