Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sokeri 1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g55kcal0.4g6g3g0.2g
Valittu annoskoko6g27kcal0.2g3g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0.1g1.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g481kcal3.5g52.6g26.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579