Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g44kcal1.8g1.8g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845