Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g2.4g9kcal0.2g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g26kcal0.4g4.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.2g2.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g1.1g0.2g0g
Arvot/100g100g225kcal3.5g36.8g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847