Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g3.6g5.1kcal0.5g0.1g0.3g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g1.1g1.6kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal1g0.2g1g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g146kcal8.9g1.8g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070