Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g1.8g1.5kcal0.2g0.1g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0g0.4kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal3.5g5.3g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99738