Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3.9g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1.2g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.6g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g160kcal10.5g1.8g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230