Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g3.1g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste0.6g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal1.8g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.9g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g219kcal15.8g7g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308