Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.8g6.4kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g35kcal0.6g5.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g17kcal0.3g2.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g305kcal5.3g45.6g10.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450