Puolukkapiirakka kevennetty

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna vatkaten.

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina piirakkavuokaan.

Tee täyte.

Vatkaa munien rakenne rikki.

Sekoita joukkoon kermaviili ja sokerit.

Kaada marjat taikinan päälle ja täyte marjojen päälle.

Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Pops
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Puolukka 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1g0.6kcal0g0g0g0g
Hermesetas-jauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal0.4g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.2g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g186kcal3.6g17.9g7.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144013