Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1.6g1.2kcal0.3g0g0g0g
Perunasipulisekoitus 500g2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1g0.6kcal0g0g0g0g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.6g0.6g0g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g62kcal5.2g5.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556