Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 0.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rusina 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.4g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.2g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g107kcal3.5g14g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428