Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.3g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1.2g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.6g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g153kcal10.5g1.8g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490