Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g1.6g1.7kcal0.3g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g1.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.8g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g95kcal7g8.8g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271612