Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g1.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1.6g5.3kcal0.2g0g0.5g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g19kcal0.6g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g166kcal5.2g5.2g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272701