Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Maitorahka, milbona (500g)1.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal0.4g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.2g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g167kcal3.5g14g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276