Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.8g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g26kcal0.6g4.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.3g2.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g221kcal5.2g36.2g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172