Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 2g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal1g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.5g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g90kcal8.6g5.2g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301