Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g0.7g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Makaroni, tumma 0.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.4g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g90kcal3.4g12.1g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735