Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.5g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.2g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal0.6g0g1.8g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.3g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0g0.5g0g
Arvot/100g100g165kcal5.3g0g15.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651