Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka1.4g5.2kcal0.3g0g0.4g0g
Cashewpähkinä 0.5g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Päärynä kuorittu 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g26kcal0.8g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.4g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g226kcal6.9g12.1g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597