Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)3.1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0.4g0.4g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.2g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g40kcal3.5g3.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480