Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1.6g1.5kcal0.3g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 1.6g5.6kcal0.2g1g0g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1.3g1.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g19kcal1g2.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g1.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g162kcal8.6g19g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300001