Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 2.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kaurahiutale 0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g30kcal0.6g3.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g15kcal0.3g1.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g255kcal5.2g27.6g12.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306