Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.5g8.1kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton1.5g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g0.4g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g44kcal0.6g4.6g2.4g0g
Valittu annoskoko6g22kcal0.3g2.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.2g1.2g0.6g0g
Arvot/100g100g384kcal5.3g40.4g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563