Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maito rasvaton 200ml0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Mustikka metsä- 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g28kcal0.4g4g1g0g
Valittu annoskoko6g14kcal0.2g2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g1g0.3g0g
Arvot/100g100g243kcal3.4g34.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678