Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.9g3kcal0g0g0.3g0g
Kookoshiutale 0.2g1.4kcal0g0g0.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g0.6g3.6kcal0.1g0g0.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g30kcal0.4g0.6g2.6g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.2g0.3g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g262kcal3.4g5.2g22.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976