Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 5.2g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0g1g0.4g0.4g
Valittu annoskoko6g5kcal0g0.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g81kcal0g8.5g3.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598