Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 0.8g0.9kcal0.1g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Pinaattipakaste 150g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal3.4g3.4g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369