Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g2.5g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oltermanni 9% (Valio)0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.6g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g109kcal5.2g12.1g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109872