Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g2.8g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g1.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)0.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal1.4g1.6g1g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.7g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g207kcal12.3g14g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519