Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1.6g5.8kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja1.6g1.2kcal0.3g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal1g1g1g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g140kcal8.6g8.6g8.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674