Merellinen patakeitto

Sulata voi isossa kattilassa ja pehmitä siinä pienitty fenkoli.

Lisää tuoretta tai kuivattua valkosipulia (itse käytin kuivattua valkosipulirouhetta) ja jatka paistamista hetki.

Lisää vesi, kala- tai kasvisliemikuutio ja valkoviini ja keitä noin 10 minuuttia.

Lisää kerma, tomaattipyree ja pieniksi paloiksi pilkotut kasvikset (pari porkkanaa, pieni lanttu, vähän kukkakaalia tai pakastekeittopussi).

Keitä noin 10 minuuttia.

Lisää sulatetut ja pienemmäksi revityt seitifileet ja sulatettu merellinen sekoitus.

Anna kiehua reilut 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja valkopippurilla ja suurusta halutessasi.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Sunnikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gourmese del mar (La caldera), annos 270g0.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Alaskanseitifilee (Lidl), annos 1000g1.1g0.7kcal0.2g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.1g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.6g0g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g70kcal5.3g0g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249609