Kesäkakku

Kesäkakku

300g margariinia
2dl sokeria
Vaahdota ne

4 munaa / lisää yksitellen

Sekoita keskenään
5dl jauhoja
2tl leivinjauhetta ja lisää taikinaan

Täyte:
5-10 dl kuutioitua kurpitsaa, omenaa tms. kuullota kattilassa,
joukkoon ½ dl sokeria ja 2 rkl vettä.

Lopuksi 2 rkl perunajauhoa
tilkassa vettä sekä
1tl arrokki-aromia
1tl vanilja-aromia

Kinuskikastiketta 2dl

Laita taikinasta lähes kaikki vuokaan.

Kaada kurpitsaseos päälle, sitten
kinuskikastike.

Loppu taikina nokareina koko komeuden pinnalle.

Paista 175-180 asteessa n. 40-60 min.

Alkuperäiseen ohjeeseen tulee täytteeksi
1l mansikoita tai
1l mustikoita tai
4 raastettua omenaa

Omenan kanssa voi käyttää paksuhkoa vaniljakastiketta ja miksei käy
mustikkaankin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Vita d´or (Lidl), annos 200g0.9g6.6kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kurpitsa 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kinuskikastike (Rainbow)0.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g30kcal0.2g3.4g1.6g0g
Valittu annoskoko6g15kcal0.1g1.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g0.9g0.4g0g
Arvot/100g100g261kcal1.8g29.8g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302569