Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.3g1kcal0.2g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g1.6g8.4kcal0.2g0.6g0.6g0g
Semper mangoa soseena1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal0.8g2.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.4g1.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g198kcal6.9g19g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658