Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)1.7g1.9kcal0.4g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.8g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.4g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0g0g
Arvot/100g100g64kcal6.9g1.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375