Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g0.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g12kcal0.4g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g102kcal3.4g6.9g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756