Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.2g0g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g70kcal1.7g0g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432482