Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0kcal0g0g0g0g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g45kcal0g3.4g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175