Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g0.9g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Lihaliemkuutio maggi extra0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g20kcal1g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g174kcal8.6g19g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578