Tomaattinen peruspastakastike

Kuumenna öljy kattilassa, lisää silputut sipulit ja kuullota ne. Lisää paseerattu tomaatti/tomaattimurska sekä laakerinlehti.

Lisää myös kypsennetty kalkkunan filee paloiteltuna.

Keitä n.20 min hiljaisella tulella välillä sekoittaen.

Lisää tarvittaessa vettä.

Lisää lopuksi mausteet mm. mustapippuri, sokeri ja suola sekä mahd.

kuivatut yrtit.

Jos käytät tuoreita yrttejä, lisää ne vasta kun kastike on lähes kypsää.

Tarjoile täysjyväpastan kanssa!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Kertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g1.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu(Pomi)3.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.6g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g57kcal5.2g1.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=10232