V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.1g0.7kcal0g0g0g0g
Aprikoosi, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Luumu kivetön 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.2g1g0g0.4g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g68kcal1.8g8.8g0g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720