Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 4g6.6kcal0.9g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g26kcal1.8g0g2.2g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.9g0g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.5g0g0.6g0g
Arvot/100g100g222kcal15.3g0g18.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037