Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.2g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal1.7g3.4g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399564