KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Findus wokki Classic 500G1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g0.9g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.4g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g85kcal3.4g8.6g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865